Hvordan lærer vi best?

Denne uken har vært svært spennende og intensiv. Mitt team og jeg har jobbet med lansering av nettbutikk. Nettbutikken har fått navnet Reborn By HW og er en butikk der du kan få kjøpt scrunchies og totebags, laget av gjenbrukt yrkesklær fra helsesektoren. Vi hadde satt pris på om du tok deg en titt innom og kjøpte noen av våre produkter.

Ukens blogginnlegg blir noe utenom det vanlige. I dette innlegget har mitt team i Reborn by HW og jeg, laget en video om hvordan vi lærer best. I forkant av videoen har vi måttet planlegge og skrive manus, for å kunne fremvise et best mulig innhold. I videoen vil vi ta for oss ulike aspekter rundt læring og vise til hvordan vi lærer best. Håper våre erfaringer kan være til nytte for noen av dere.

Du må gjerne følge Reborn by HW på instagram eller legge meg til på LinkedIn.

-Emilie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *